15 grunde til at du STRAKS bør stoppe med at drikke mælk! Nummer 15 er den mest chokerende!

Da vi var unge fik vi at vide igen og igen, at vi skulle drikke mælk for at blive sunde og stærke. Det var ikke en mulighed at lade være! Det er bedst at drikke et glas før morgenmaden eller middagen for at sikre, at knoglerne er stærke, og for at holde sygdomme væk.

Nye undersøgelser bringer nyt om mælken, som ikke lover særlig godt. Mælk påvirker uden tvivl vores krop, men ikke helt som vi ville ønske. Din mening om mælk vil måske ændre sig, når ud har læst disse facts, og du vil måske overveje hvorvidt det er det hele værd at drikke mælk.


krowa1. Mælk indeholder vitaminer og mineraler, men også syrlige animalske proteiner og antibiotika, som fordøjes af køerne, når de fodres. Disse substanser forårsager mere skade end de gør godt!
12. Mennesker er de eneste væsener, som drikker andre dyrs mælk, selv i voksenalderen – og mælk kan skade en person mere end det kan gavne.

23. Malkekøerne misbruges af mennesker og står i en konstant tilstand af amning for at møde menneskets krav. Du kan finde flere chokerende facts om mælk på den næste side!

3

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : lifebuzz.com/cows-milk

11 Comments

 1. nikt
  • Maciek Sma
 2. Mr. Adam
 3. Halny
 4. Alcia
 5. Jula
 6. Jula
 7. Kacper Wozniak
 8. Jakub
 9. pelo111
  • Aleksandra

Reply