14-dreng byder en ældre kvinde op til dans. Det, der så skete, overgår menneskelig forståelse!

Nogle drenge, især som unge, har det med nemt at blive pinligt berørte. Til skoleballer kan de læne sig mod væggen og være alt for generte til at spørge pigerne, om de vil danse. De står og ser på, hvor sjovt deres potentielle partnere har det. Nogle gange skyldes dette deres generthed, og nogle gange er det på grund af deres tvivlsomme evner på dansegulvet. Teenageren i denne video har helt bestemt ikke sådanne problemer.

Han kommer uden tøven op til en ældre, attraktiv kvinde, og byder hende op til dans. Et øjeblik senere bliver de dansegulvets midtpunkt, og hele rummet fokuserer kun på dem. Selvom der er mange mennesker på gulvet, kan de ikke gå glip af disse to!

8


Se bare, hvordan han bevæger sig! Man kan se at det er i hans blod at danse. Hans partner må have været helt i chok, for hvem ville have troet at en 14-årig kunne føle musikken på den måde! Hvad er konklusionen? Sig aldrig nej til en upåfaldende partner, for du kunne gå glip af fx at blive en YouTube-stjerne på et splitsekund (videoen er allerede blevet set mere end 11 millioner gange) :).


via : Pauly Paredes

Reply