Alle gjorde grin med denne lille piges udseende. Men så besluttede én person at gøre noget specielt for hende. Se, hvad hun gjorde!

Breanna Mendoza lider af Goldenhar-syndrom, der karakteriseres ved en deformation af ansigtsstrukturen. Sygdommen er ekstremt sjælden. Kun én ud af 50.000 har den. På grund af hendes udseende, har folk altid chikaneret Breanna. Hendes jævnaldrende holdt aldrig igen med sarkastiske og spydige kommentarer. Uhøflige kommentarer og trusler kommer jævnligt frem på Breannas profiler på de sociale medier. Heldigvis var der nogen til at hjælpe hende.

Som 8-årig prøvede hun at begå selvmord. Hun kunne ikke holde de konstante ubehageligheder ud. Hun ville løbe ud foran en bus. Det er svært at tro, at denne lille pige tænkte på at tage sit eget liv. Hendes mor prøvede virkelig at hjælpe hende. Uheldigvis fejlede alle metoder. Men så løb hun ind i Heather Marshall, en lokal fotograf.

1Heather tilbød pigen en professionel fotograf-session. For én dag, skulle Breanna agere professionel model. Et kvalificeret personale af stylister tog sig af hendes tøj og makeup. De droppede idéen med tung og overdækkende makeup, men understregede i stedet hendes naturlige skønheder.

4

3

 

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : trendingstylist.com

Reply