404 Not Found

Not Found

The requested URL /jingxiangoultlinks/forbliv-positiv.txt was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ingen ville have denne Pitbull. Hun skulle til at blive aflivet, da en kvinde stod frem og tilbød hende et hjem. Det viste sig tilgengæld at hun havde betalt en høj pris

Pitbullen er en hunderace, som har fået et meget dårligt ry. Disse hunde avles for at passe på børn, og vil gøre alt for at beskytte deres ejer. Der skal arbejdes meget med dem for at styre deres naturlige herskeinstinkter. Desværre bekræftes dette dårlige ry ofte af folk, som kun formår at opdrage hundene dårligt. Zara, en 7 måneder gammel hvalp, havde ikke noget nemt liv.

Hun blev givet tilbage til dyreinternatet tre gange. Første gang fordi hun tyggede på forskellig elektronik i hjemmet. Anden gang fordi en anden hund, som var i huset, ikke kun lide hende. I det tredje hus viste det sig at Zara trak i sin ejer mens de gik tur, og ejeren syntes overhovedet ikke om at gå tur med hende.

1


Zara skulle aflives efter den tredje tilbagekomst til internatet. Efter 18 måneder var der stadig intet hjem til hende, og alle var bange for den store hund. Dengang var Emma Hindson frivillig på dyreinternatet. Hun havde uddannet sig som dyrlæge og var meget hjælpsom. Efter lidt tid begyndte hun at gå tur med Zara. Hun siger: Zara var meget venlig.

Hun ville hoppe op på ens knæ og kramme, og hun kunne slikke dig til døde.

2


Efter mange gåture besluttede Emma at hun ville tage Zara med hjem. Hun ville se, hvordan hun opførte sig i hjemmet, og om der var nogen chance for at adoptere hende. Det viste sig at Zara bare havde ventet på den mulighed. Efter en gåtur lagde hun sig ned ved siden af sofaen, som om det var hendes eget sted. Det viste sig at de var bestemt for hinanden. Zaras overskud i energi passer Emma, som også er meget fysisk aktiv. Zara er altid ved siden af sin ejer. Men der er stadig nogle problemer, som det kan ses på den næste side.
3


Det viste sig at Emma havde nogle problemer. I England er Pitbull Terrier-racen forbudt og kan ikke opdrættes. Hvis Emma skulle møde en politimand på en af sine gåture med Zara, kunne hunden blive taget fra hende!

4

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : thedodo.com

Reply