En dreng bemærkede noget i søen… ingen havde forventet, hvad han opdagede

Anden Verdenskrig var den blodigste krig i Europa. Man kan stadig finde levn fra den periode i dag, og de agerer som en påmindelse om, hvor grusom og altomfattende krigen var. En lille dreng fra Estland var heldig nok til at finde et af relikvierne fra årene 1939-1945.

Drengen gik tur nær en mindre sø – Matasjarv (vestlige Viru-provins, Estland), da han bemærkede noget mærkeligt. En bred grøft førte ned i søen, men det var ikke en vej eller en sti. Den unge dreng, nysgerrig på, hvordan grøften var kommet til, delte sit fund med de voksne.


wojna-pas


De gik hen til stedet for at undersøge nærmere. Det viste sig så at søen indeholdt et levn fra krigen, som var gledet ned i vandet og havde efterladt et anseligt spor.

AolSjoSDe nysgerrige beboere i de nærliggende landsbyer prøvede selv at finde ud af, hvad det var, der gemte sig på bunden af søen.
sAB0ozU


Opdagelsen viste sig at være så stor, at de informerede myndighederne om den. De skulle leje specialudstyr for overhovedet at finde ud af, hvad vandet gemte på.

Hvad var resultatet på deres strabadser? Du kan læse mere om det på næste side.

Z5q5vZc

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : imgur.com

Reply