“Jeg håber at I deler dette oplæg…” En skuespillers bøn rører ved hjertet!

Når vi observerer rige og berømte mennesker, virker det ofte som om at deres liv er en dans på roser, men det er ikke altid tilfældet. Disse mennesker har de samme problemer og besværligheder som almindelige folk.

Før Jul fremkom fansiden for en skuespiller, Keanu Reeves, med billeder med de følgende ord: Ser du disse mennesker bag mig? De skynder sig på arbejde uden at være opmærksomme på noget som helst. Nogle gange bliver vi så indsnævrede af vores daglige rutine, at vi glemmer at nyde det smukke i livet. Det er som om at vi er zombier. Se op og tag høretelefonerne ud. Sig hej til folk, du møder, og giv dem, der har ondt, et kram. Hjælp tilfældige mennesker. Du skal leve hver enkelt dag som var det din sidste. Det, folk ikke ved om mig, er, at jeg havde en depression et par år tilbage. Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Jeg skulle kæmpe mig ud af depressionen.
Den person, som holdt mig tilbage fra min egen lykke, var MIG. Hver dag er så værdifuld, så lad os agerer således. I morgen er ingen garanti, så lev idag! Jeg håber at I vil dele dette oplæg og sprede kærlighed denne højtid.

apel

1


via : facebook.com

One Response

  1. Haran Ditch

Reply