Denne pige mistede sin pung med penge og kort. Du vil blive forbløffet over hvem, der gav hende sine sidste mønter!

Kvinden på billedet hedder Dominique Harrison-Bentzen. En dag mistede hun sin pung, med alle de vigtigste ting i. Hun stod alene på en station midt i kulde og regn. Hun kunne ikke komme hjem med bussen, for hun havde jo mistet sine penge.

Hun boede ret langt fra der, hvor hun var fanget, så hun kunne ikke bare gå hjem. Det er første gang, hun oplever sådan en situation. Pigen anede ikke, hvad hun skulle gøre, og rystede samtidig af kulde. Pludselig så hun en mand komme gående imod hende.

Hun var bange for ham. Hans tøj var laset, og han var beskidt og ubarberet. Hun indså hurtigt, at det var en hjemløs på jagt efter småpenge. Hun flyttede sig med det samme for ham. Men til hendes overraskelse tiggede manden ikke om penge.

1

 Han tog fire euro ud af sin lomme og gav dem til hende med et smil. “Tag pengene. Der er nok til en taxi så du kan komme hjem. Der er koldt og farligt her” – sagde han lavmælt.

Manden indrømmede, at han havde samlet de fire euro i løbet af hele dagen. Dominique kunne ikke tro, at tiggeren havde overskud til at ludføre sådan en gestus. Han gav hende sin dagsløn for at hun kun komme hjem til sit varme og trygge hjem, mens han selv skulle blive tilbage på den kolde gade. Efter noget tid besluttede hun sig for at lære mere om, hvem manden var.

2

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : heftig.co

Reply