Ægte kærlighed varer for evigt og kan end ikke ødelægges af deøden, som det siges af denne rørende tilståelse fra en skuespiller

Kærlighed giver livet mening og gør verden til et bedre og smukkere sted. Mange millioner menneskers drøm er at møde en, der vil elske dem uendeligt. En skuespiller, Liam Neeson, var så heldig at opleve denne kærlighed, men den mørke skæbne ville ikke lade ham vokse sig gammel med sin elskede kvinde.  

Åbenbart opstår ægte kærlighed hun én gang. Det er svært at sige, for hvert menneske er forskelligt, og oplevelserne af glæde er forskellige, men synet af et gammelt par, der holder hænder, vil gøre enhver sentimental. Desværre er det ikke alle elskende, der har muligheden for at gennemgå livet sammen, som Liam Neeson smertefuldt måtte lære, da han var gift med den smukke og vise Natasha Richardson.

Kvinden blev såret i marts 2009 på en skitur på Mont Tremblant i Quebec. Desværre var uheldet så seriøst, at kvinden døde, og måtte efterlade sin fortrøstningsløse mand. Skuespilleren havde fuld fart på i sin professionelle karriere, men oplevede privat en stor tragedie.Selvom disse begivenheder er sket mere end 6 år siden, lider Liam stadig meget fra tabet af sin kone. Hun var hans livs kærlighed, og de havde boet sammen i 16 år som mand og kone. Liams følelser er stadig i live på trods af hans kones død, og det er blevet mere og mere smertefuldt at savne hende.
milosc-1

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : t0pibuzz.com

Reply