Ægte kærlighed varer for evigt og kan end ikke ødelægges af deøden, som det siges af denne rørende tilståelse fra en skuespiller

For at aflade sine ophobede følelser har manden offentliggjort en meget emotionel og rørende besked på sin Facebook-profil. Han skrev, at der ikke findes noget mere smertefuldt end at miste nogen, man elsker, og som har vist hvad ubetinget kærlighed betyder. Berømte menneskers offentlige tilståelser er ofte meget personlige.
Liam benævnte også livets skrøbelighed til offentligheden. Han opfordrede folk til at bruge mere tid med dem man elsker, at værdsætte deres koner og være taknemmelige for dem, fordi livet er kort og måske mister man lige pludselig muligheden for at sige tak.

milosc-2

Han opfordrede folk til at leve som om hver dag var den sidste, og nyde livet fordi en elskedes pludselige død kan ødelægge alt. Han minder os om, at imorgen ikke bære tages for givet, så fokuser på nuet. Han smertefulde offentliggørelse rørte formentlig alle læserne og fik mange mennesker til at tage beslutningen om at fortælle deres elskede, hvor meget de elsker dem, og hvor vigtige de er for dem. Skuespilleren minder os om at værdsætte livets og kærlighedens gave.
couple-915984_960_720

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : t0pibuzz.com

Reply