Dette billede viser at forældre er i stand til at gøre alt for deres børn

Det er ikke nemt at være far 24 om dagen, 7 dage om ugen. Når et barn bliver sygt vil en forælder altid give dem deres fulde opmærksomhed, så problemet bliver løst så godt som muligt. Hvert øjeblik begynder med tiden at blive længere og fuld af bekymringer om barnets tilstand.

Andre Palmer er en far, som arbejder om natten, så han om morgenen kan komme hjem og hjælpe sine børn med at pakke tasken til skole, og han går først i seng, når de er helt klar.
10


For nylig blev Palmers søn syg, så hans far tog ham med til sygehuset i stedet for at gøre ham klar til børnehaven. Det blev besluttet at barnet skulle blive på sygehuset børneafdeling. Mens han ventede på at den intravenøse terapi blev færdig, faldt manden, som var træt på grund af sin nattevagt, i søvn ved siden af barnets seng for at være tæt på ham. Hans kone tog et billede og lagde det op på et socialt medie og skrev:

„Dette er synet af en hårdtarbejdende mand, som helliger sig sin familie. Efter at have arbejdet hele natten befinder han sig på hospitalet med sin søn. Han er ekstremt træt, men han er der! Prisen som Årets Far går til Andre Palmer. Jeg elsker dig mere, end ord kan beskrive, skat!”

Amy blev ikke overrasket over sin mands opførsel, da hun siger at hendes mand gør alt for hende og deres børn.

11


Reply