Dette dejlige billede fik næsten hele verdens opmærksomhed… dette barnebarn holder sin syge bedstemoder på sit skød. Se historien bag!

Den 28-årige italienske Giancarlo Murisciano offentliggjorde på nytårsaften et meget rørende billede på sin Facebook-profil. Han holder sin 87-årige bedstemor Antonia, som lider af Alzheimers. Billedet blev hurtigt viralt, og har fået mere end 4,600,000 likes siden da!

Er du nysgerrig på hvorfor? Billedets beskrivelser siger:

Dette er min kære. D. 31 december er ikke den bedste dag i mit liv, selvom den er en del af det. Det plejede at være dig, bedste, som holdte mig i dit skød… i dag gør jeg det samme for dig, uden skam og uden frygt. Jeg vil huske alle på, at man i livet må kæmpe. Det er nemt at skrive det på Facebook eller andre steder, men i livet… er det ikke nemt. Disse ord må altid være med os. Det er mit eneste ønske for 2015! Alle bør være sammen med deres elskede, som giver dem kærlighed og beskyttelse, nogen, der bringer lykke.

1


Bedstemoderen er i en meget dårlig tilstand, men Giancarlo giver ikke op, og fortsætter med at kæmpe for hendes helbred. Kvinden genkender ham knapt, selv om han altid er hos hende. Han vil have, at hun skal føle tilstedeværelsen fra en, der elsker hende.

I et interview til Corriere della Sera tilkendegav han at han var vokset op i hans bedsteforældres hus, og skylder dem meget. Så han kunne ikke være andet bekendt…

Hvis du blev rørt af deres historie, så del den med dine venner på Facebook!

2


via : clarin.com

Reply