Formen på din fod og dine tæer siger en del om din personlighed. Klik her og se selv!

Kan fødder fortælle noget om personligheden? Det viser sig at det kan de! Ud fra føddernes form og tæernes størrelse kan vi se en del interessante ting. Tjek hvilken gruppe du hører til! Tag din sok af og kig omhyggeligt på dine tæer og fødder.
Sammenlign størrelsen og formen og pas dem sammen med de følgende illustrationer.Type 1. Lige Tæer. Denne type kaldes for platfod eller firkantet fod. Ligheden i længden af tæerne indikerer, at deres ejer er fornuftig, ærlig og pålidelig. Ejere af denne type er kendte for at være i stand til at tage de rigtige beslutninger.

1
Type 2. Diagonal Fod. Det er et sæt i hvilket tæerne gradvist bliver mindre fra storetåen og ned. Mennesker med denne slags tæer karakteriseres som mystiske og har humørsvingninger. De er ofte ængstelige og impulsive.

2 kopia
Type 3. Romerfod. Det er åbenbart den mest almindelige slags fod. Deres ejerer karakteriseres ved åbenheden for verden og mennesker. De kommunikerer nemt og elsker at opdage nye ting. De er fremragende talere og forretningsfolk.

3

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : wittyfeed.com

Reply