En fattig fisker fandt denne skat i havet. Han gemte den under sin seng i 10 år, indtil han en skønne fandt ud af, hvor meget den var værd

I havet omkring Palawan, en lille ø i Filippinerne, vrimler det med liv. Omkring 45% af fiskeforsyningen i Manila (regionens hovedstad) kommer fra dette område. Men de omkransende vande er også rigt på noget andet. De er kendt for at indeholde store mængder østers, som gemmer på perler inden i deres skal.

For nylig bragte en filippinsk fisker en stor musling til byen. Som du nok kan gætte, så indeholdt den en perle. Den blev anslået for at være den største perle, man nogensinde har fundet. Den var 61cm bred og 30cm lang, og havde en vægt på 34kg.

worlds-biggest-natural-pearl2


Den var meget større end den forhenværende rekord i Guiness Rekordbog – Allahs Perle (som blev fundet i samme region). Intet under at nogle kalder dette lille land for Orientens Perle.

Den tidligere rekordholder, Allahs Perle, blev fisket frem i 1934.

giant-pearl


Det viste sig at manden havde fundet skatten for mere end 10 år siden. Den havde under en storm sat sig fast på bådens anker. Fiskeren var meget overtroisk og beholdt den under sin seng i håbet om, at den ville bringe held.

Den nuværende rekordholder vejer altså 34kg.

Vi du hvide, hvor meget den er værd? Gå til næste side for at se tallet! 

worlds-biggest-natural-pearl

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : elitereaders.com

Reply