En lille gris vandt kampen mod en dødelig sygdom. Men problemerne sluttede ikke her…

Grisen Bentley har ikke haft et nemt liv. På en alder af ni måneder blev hun diagnosticeret med en sjælden bakterial manengitis – en sygdom, der kun rammer 10% af patienter.

Bentley var en af de heldige, som det lykkedes at overleve en altødelæggende sygdom. Beklageligvis endte tragedien ikke.

Eftereffekternes komplikationer gjorde, at grisen mistede sit syn. En kompliceret operation var nødvendig. Mens lægerne klargjorde operationen, blev grisen mere og mere bange for alle hospitallydene.

1Den skrækslagne Bentley var svær at få beroliget igen. Men heldigvis var hendes ejer Corrine DiLorenzo med – hun var frivillig ved “EARTH Animal Sanctuary”.

Se, hvordan hun klarede at berolige sin elskværdige gris. Takket være donornes generøsitet kunne Corrine indsamle mere end svarende til 150.000 kr. Denne sum var nok til at betale for operationen, hospitaliseringen og grisens efterfølgende genoptræning. Siden den gang er grisens helbred forblevet relativt godt. Lad os håbe at Bentleys liv nu vil være en lille smule nemmere.


Hvis du også blev bevæget af denne historie, så del den med dine venner på Facebook.


via : youtube

Reply