En lille koalabjørn krammer sin moder under hendes livreddende operation. Dette billede vil optø selv de koldeste hjerter!

I en australsk by blev en lille koala kaldet Lizzy ramt af en bil. Dyret blev transporteret til hospitalet for vilde dyr i Beerwah. Hunnen havde betydelige hovedskader og en kollapset lunge. Hun havde brug for en operation hurtigst muligt.

Heldigvis var hun ikke alene. Ved siden af doktorerne var der en anden til at efterse hendes helbred. Hendes søn forlod aldrig hendes side. Den 6-måneders gamle unge var sammen med hende under hele operationsproceduren og krammede glædeligt sin mor.

Phantom led ikke under operationen. Doktorerne besluttede sig for ikke at adskille ham fra sin mor. De tillod ham at blive ved sin moder hele tiden.

I dag får Lizzy det bedre, og hendes søn tjekker altid op på hende. Begge bjørne bor i den zoologiske have i Beerwah. Heldigvis endte det alt sammen godt. Klinikkens personale er sikre på at moder og søn snart vil genfinde naturen og nyde frihedens goder igen. Lad os krydse fingre for dem!

Hvis du fandt denne historie interessant, så del den med dine venner på Facebook!

1

3

2


via : peoplepets.com

Reply