Sømænd i rædsel over mystisk søvæsen som flyder ved siden af båden. De kunne på trods af deres erfaring ikke genkende, hvad det var!

Hvis man ser noget mystisk flyde rundt på vandet, søger man altid en logisk forklaring på, hvad det kan være. Skrald, en forladt båd eller andre ting, som er forladt af mennesker, og som vandet tog. Fra lang afstand ser disse ting altid skræmmende ud. Og hvad bør man gøre, hvis det viser sig at genstanden er lige så svær at forklare på nær afstand?

Dette skete for nogle sømænd, som stødte på et udsædvanligt objekt, og ikke kunne forklare, hvad det var. Hændelsen fandt sted i Den Persiske Golf, hvor sømændene bemærkede et fremmedobjekt længere fremme. Da de kom lidt tættere på, viste det sig at genstanden havde en forfærdelig lugt, og formentlig var liget af et stort dyr. Men hvilket dyr?


1


Sømændene lagde et billede op på internettet, og spurgte, om der var nogen som kunne forklare, hvad det var. Internetbrugere fra hele verden begyndte at undre sig over, hvad tingen på billedet kunne være. Der kom mange teorier, lige fra det mest åbenlyse til det mest usandsynlige og udenjordiske.

På næste sider finder du et sandsynligt svar på mysteriet.


2

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : lifebuzz.com

Reply