Skørt, men effektivt! Folk lægger hvidløgsfed i deres ører og hævder, at det hjælper!

Hvidløg har en lang række anvendelsesmuligheder. Det anses for værende naturligt antibiotisk, hvilket reducerer væksten af harmfulde bakterier. Det er åbenbart nok at spise et fed om dagen, så man efter adskillige dage kan mærke dets gavnlige virkning på kroppen.

Det sundeste hvidløg er den rå slags, men den stærke, kendetegnende lugt afholder ofte folk fra at spise det. På trods af dette bør vi overkomme lugten, for planten har virkelig utrolige virkninger på infektioner, beskytter mod hjerteanfald, hjælper fordøjelsen, sænker blodtrykket og ødelægger parasitter.

0


Hvidløg er også godt mod øreinfektioner. Læg et fed hvidløg ind i dit øre (tryk det ikke for dybt ind) og lad det ligge der i nogle timer, helst natten over. Den næste morgen bør symptomerne være forsvundet eller reduceret gevaldigt. Hvis du er bekymret for, at feddet skal falde ud, kan du knuse det og lægge det i noget gazebind. Læg så bindet ind i øret.
Mange mennesker har bekræftet denne metodes effektivitet, så det er bestemt det værd at prøve det ud. Hvis det ikke hjælper, vil det i hvert fald helt sikkert ikke skade dig. Løghjerter – den yngste del, som sidder i midten af grøntsagen, har lignende egenskaber. Som det er tilfældet med hvidløg, bør du lægge det i øre i nogle timer eller natten igennem.

 

01

 

Hvidløg kan placeres i øret for at give nogle mirakuløse resultater. Det er brugt af mange ældgamle kulturer, og kan behandle en lang række forskellige helbredsproblemer. Det har vist sig at være mere potent end moderne antibiotisk medicin til øreinfektioner, og det er også anti-inflammatorisk. Dette gør det til den perfekte løsning til øreinfektioner. Prøv denne simple teknik, når du har ondt i øret, hovedpine eller en anden infektion, og nyd godt af de vidunderlige resultater.

techinsider.io

6


via : timefornaturalhealthcare.com

Reply