En brandmand trak en omkommet 9-årig ud fra murbrokkerne. Under liget lå der noget, som chokerede alle

Efter det forfærdelige jordskælv, der rystede Italien d. 24. august 2016, blev byen Pescara del Toronto fuldstændig ødelagt. Redderne gjorde deres bedste for at hive så mange mennesker som muligt ud fra de sammenfaldne bygninger, men ikke alle fik hjælp i tide. Nogle brandmænd nåede ind til en 4-årig pige, som var fanget under et hus, der var faldet sammen.

Giorgia Renaldo overlevede takket være hendes søster Giulia. Den 9-årige brugte sin krop til at beskytte sin søster med, og ofrede samtidig sit liv for sin søsters.


GiuliaAlle var rørte, men én redder, som var til stede, vil aldrig glemme, hvad han så. Hun skrev et brev til den mode pige:

“Hej, lille du. Jeg var i gang med at hjælpe en anden, og du kunne ikke befri dig selv for de fængslende vragrester. Jeg er ked af, at jeg kom for sent. Jeg vil have at du skal vide, at vi gjorde alt i vores magt, for at redde dig. Når jeg tager hjem til mit hus i L’Aquila, vil jeg vide, at en engel ser ned på mig fra oven. Farvel, Giulia. Du kender mig ikke, men jeg elsker dig,
Andrea.

Giulia1

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : heftig.de

Reply