Restaurantens gæster så med afsky på en gammel syg mand. Pludselig gjorde hans søn noget, der lukkede munden på dem alle.

En søn tog sin gamle og syge far med på middag på en restaurant. Manden var meget svag og alt faldt ud af hans hænder. Han var ikke i stand til at holde på bestikket, og maden endte ofte på hans skjorte og bukser. Hans søn lod som om at han intet så. Han var meget rolig og fokuseret på sin far. Han viste ingen forlegenhed eller irritation, men han tog sin far med ud på toilettet og tørrede madresterne af det rynkede ansigt.  

Han ordnede hans briller, kæmmede hans grå hår og gik mod baren for at betale regningen. De skulle lige til at forlade restauranten, da en af gæsterne provokerede ham og sagde „Jeg tror du har glemt noget”. Han tænkte sig om et øjeblik og svarede: „Nej, jeg har bestemt ikke glemt noget.” Men, selvfølgelig har du det. Du har glemt noget meget vigtigt. Du har givet alle børnene og fædrene håbet om at når de er gamle, ja så vil de blive behandlet med respekt og kærlighed.”


szacunek


Der var mange i restauranten, og kun en af gæsterne bemærkede det utrolige offer og hengivenhed. A død stilhed tog over. Ingen havde modet til at sige noget om det, der lige var sket… Husk at behandle de ældre med respekt. En dag vil vi selv være gamle og lige som de gør nu, vil vi også få brug for kærlighed og støtte.

1 2

 


via : heftig.co

One Response

  1. Jan Jakubowski

Reply