Eksperterne advarer: det er ikke værd at genkoge vand fra kedlen! Det er bedst at hælde det ud og hælde frisk vand på igen. Husk dette næste gang, du koger vand!

Tænk lige et øjeblik over, hvordan du plejer at lave din daglige kaffe eller te. Fokuser hovedsageligt på, hvad du gør med resten af vandet i kedlen. Hælder du det hele ud i vasken, eller hælder du nyt vand i det gamle på kedlen?

De fleste (mig selv inklusiv) vælger den anden metode. Det virker som den bedste løsning. Man spilder ikke vand og beskytter derved miljøet, og vigtigst af alt – så sparer man! Men er det værd at forringe vores helbred for det?

1


Det er den generelle mening at gentagende opkogning af vand minimerer de harmfulde bakterier. Det viser sig, at næringsstoffer og mineraler, som bliver udsat for yderlig varmebehandling, bliver giftige.
Men det er ikke alt! Genopkogning styrker udviklingen af substanser, som er farlige for vores helbred – nitrater, arsen og fluorid.

Når det samme vand varmes op flere gange bliver substanser som nitrat, fluorid og arsen koncentreret. De kommer ind i kroppen stærkt koncentreret – siger ernæringsekspert Julie Harrison

2

woda

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : thesun.co.uk

Reply