En exceptionelt attraktiv kvinde rørte gifte mænd i indkøbscenteret. Det er svært ikke at smile, når man ser, hvordan nogle mænd reagerede

Hvordan ville du reagere, hvis en sexet kvinde eller en lækker fyr rørte dig ude i offentligheden? Ville du blive glad, eller gå væk? En kruppe mennesker i et indkøbscenter blev offer for nogle prankstere, som besluttede at lave et sjovt eksperiment. De ville teste folks reaktion på at blive berørt af fremmede.

Først testede de mænd. De sendte en flot kvinde af sted, som prøvede at score dem på en rulletrappe. Hun valgte mænd med vielsesringe, eller mænd, som var sammen med deres partner, og rørte flirtende deres hånd. Så blev rollerne byttet, og kvinderne blev forført af en flot ung mand.


touch-experiment1


For at være politisk korrekt, gik de også efter mennesker i et homoseksuelt forhold. I videoen kan du se en undervocer kvinde, som kommer i kontakt med andre damer, og vice versa, en mand med andre mænd. Eksperimentet ender i en situation, hvor den undercover mand rører en anden mands hånd, og giver ham signal til at følge efter. Uden at tænke gik han op på rulletrappen med ham.

touch-experiment2


Mind yndlingsdel er reaktionen fra en fyr, som bare smilede og pegede på sin finger. Da den smukke kvinde prøvede at flirte med ham, gjorde han det klart, at han ikke var interesseret. Hans kone kan være stolt over hans loyalitet.


via : Fanpage.it

Reply