Han troede at han for altid have mistet sin elskede hund… men mirakler opstår!

Livets lærestrege kan være meget hårde. De tager ofte ting, vi elsker med hele vores hjerte fra os, og giver intet tilbage.

Heldigvis har det også nogle lyse sider. Nogle heldige mennesker oplever specielle øjeblikke, hvor skæbnen smiler til dem. Denne mand oplevede lige præcis dét på første hånd.

1D. 7. april 2007, var en af det værste dage i Jushua Edwards liv. Da han kom hjem fra arbejde bemærkede han at døren til hans baghave var blevet brudt op. Tyven havde ikke stjålet noget af værdi, men undtagelse af rottweilerhvalp ved navn Duke. Det hjalp ikke hverkan at spørge naboerne, tjekke overvågningen eller gå til politiet. Efter nogle måneders søgen forstod Josh at han nok aldrig ville få sin elskede hvalp at se igen.

Men livet havde andre planer for ham. For et par dage siden så en kvinde en rottweiler daske rundt på gaden. Uden at tænke længe over det tog hun ham til en dyrlæge. Lægen fandt hurtigt frem til en chip, der var blevet plantet i dyret, som hjalp ham med at finde ejeren.

Joshua så sin elskede hund for første gang i otte år. Den oprørte mand tænkte ikke engang over, at Duke nok ikke kunne huske ham. Vil du se, hvordan deres genforening udspillede sig? Alt du skal gøre er at se videoen nedenfor:

 

Hvis du synes denne historie var god, så del den med dine venner på Facebook.


via : youtube

Reply