En reddet hund fandt en ven i et hundehjem. Hvem? Se selv, og mød et par af de sødeste fyre i verden!

Det kræver passion og kærlighed til dyrene at drive og være ejer af et hundehjem. Desværre avler folk hver dag tusindvis a hunde, hvilket fører til ulovlige hundehjem, der kun handler om profit. Salg af hvalpe virker for mange måske som en nem og hurtig mulighed for at tjene penge, men hundeavl er et meget ansvarskrævende job, der kræver tid og dedikation.

Desværre gør potentialet for profit folk så blinde, at de behandler dyrene som ting, gravide hunde som pengemaskiner og hvalpe som et produkt, der skal sælges hurtigt. Ofte i sådanne pseodu-hundehjem er de lige glade med renlighed og dyrenes diæt. Derfor handler en del af de ting, man kommer ud for some dyreredder også om at finde frem til disse ulovlige hjem og hjælpe de hunde og katte, der holdes fanget i dem.Det er ikke kun dyremishandling, der er et stort problem, men også driften af ulovlige avlssteder.

szczeniak-2


Fra en af disse illegale steder blev en lille hund af Shih Tzu-racen bragt til hundehjemmet. Hvalpen blev reddet fra forfærdelige forhold, hvor den boede på et meget lille område blandt andre pattedyr. De reddede rund fik navnet Ruggles. Da den var i hjemmet følte den sig hurtigt ensom, og fandt en ny ven, som også for nylig var blevet reddet. Der var ikke hændt noget specielt, havde det ikke været for Ruggles intentioner om at blive venner… med en kat! Hvalpen og killingen fandt hurtigt et fælles sprog.
szczeniak-1


Tiden hvalpen og killingen brugte sammen var nødvendig for dem begge, fordi det hjalp dem til bedre at føle sig hjemme i det nye miljø, og glemme om de traumer, de havde gået igennem på grund af uansvarlig og ondsindet opførsel fra mennesker. Dyrene fandt sammenhold i deres fælles forståelse, og synes at dem, der legede sammen, var rørende. Når man ser dem, er det svært at afgøre, hvem der er mest nuttet!
Heldigvis endte historien med en lykkelig slutning og de fandt begge kærlige hjem. Bemærk: Denne video viser super nuttede kæledyr på en måde, der vil knuse selv det hårdeste hjerte!


via : reshareworthy.com

Reply