Selv lægerne blev overraskede over dette enkle husholdningslægemiddel. Dets effektivitet er anerkendt af hundrede af mennesker!

Honning har i årtusinder været brugt til at behandle næsten alle slags sygdomme. Grækerne brugte det til at forlænge livet, egypterne behandlede sår med det, og inderne drak honning for at holde kroppen i balance. Moderne medicin har bevist, at nogle oldgamle lægemidler rent faktisk virkede.

De opdagede at en regelmæssig indtagning af honning sammen med kanel er en fantastisk kur, der forhindrer mange sygdomme.
1. Det sænker kolesteroltallet.
For at reducere tallet med 10%, skal du indtage en blanding af en ske honning og tre teskeer kanel. Regelmæssig indtagning bør give de ventede resultater.

1
2. Det behandler sygdomme kardiologiske system
Hvis du kan lide at spise en sød morgenmad, bør du prøve honning med kanel i stedet for Nutella eller marmelade. Denne kombination vil hjælpe dig med at sænke kolesteroltallet og reducere risikoen for slagtilfælde.

2
3. Problemer med led / betændelse
Vand med honning og kanel hjælper med at behandle kronisk gigt. Et glas kogt eller mineralvand skal blandes med en ske kanel og to teskeer honning. Du skal drikke det regelmæssigt.

3

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : healthyfoodteam.com

Reply