Ringfingerens længde indeholder information om vores personlighed. Ved du, hvad den siger om dig?

Vores hænder anses ofte for værende et visitkort, for de er en af de mest synlig dele af kroppen. Deres udseende viser fx hvilken slags attitude vi har omkring personlig hygiejne. Men hænderne er også et sted, hvor information om vores personlighed opbevares. Når vi tænker over de beskeder, der ligger i vores hænder, tænker vi straks på at læse hænderne via de linjer, som sidder på håndfladen.
Men disse linjer er ikke det eneste sted, som kan fortælle noget om os selv og vores personlighed; det kan vores fingre også. Ringfingerens længde hænger sammen med den mængde testosteron en kvindes krop har produceret, når hun var gravid. Når den testosteron nåede fosteret ændrede det dets udseende og karakter, hvorfor ringfingeren kan fortælle lidt om, hvilken type person du er.

dłonie-pas1. mulighed: Det sidste led på din ringfinger er på samme niveau som enden af din lillefinger. Mennesker med sådanne fingre anses ofte af venner og familie som værende hjælpsomme og loyale. Nogle gange anses de også som invasive eller aggressive , og det skyldes at de ikke er bange for at tage risici og holder af at konfrontere det, der for dem er nyt, mærkeligt og ukendt. Mennesker med sådan en natur bliver gode soldater, ingeniører og de har det sjovt med at løse gåder.

dlon-12. mulighed: Det sidste led på ringfingeren er under det punkt, hvor lillefingeren ender. Folk med relativt lave ringfingre har ofte højere selvværd. Derfor kan samfundet ofte se personen som narcissistisk, især fordi de ikke har særligt travlt og involverer sig i at samarbejde med andre. Ud over det, tager en person med sådanne fingre sjældent initiativ, især ikke når det kommer til at skabe en romantisk eller intim atmosfære.

Du finder beskrivelsen af folk med den tredje slags ringfinger på næste side. 

dłoń-2

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : higherperspectives.com

Reply