Ingen turde røre denne kat… men så tog han den i sine arme. Hvad der derefter skete får hjertet til at gå i stå!

Alle kendte ”Grimme” – en hjemløs kat, der levede i en kælder. Han var enormt grim, og havde kun ét øje! Hvor det andet skulle have siddet, havde han et ulækkert inficeret sår. Kattens venstre pote var seriøst skadet, og da den efter mange år var helet, sad den i en unaturlig vinkel.


1-1

Katten var berøvet sin hale, og hans krop var dækket af ar. Nogle gamle – andre ret så friske. Når man så gik forbi eller så ham, råbte man ofte , ”sikke en grim kat”. Børnene fra det omgivne kvarter kunne ikke komme tæt på ham, og de voksne prøvede ved al magt at jage ham væk. Metoderne der blev brugt for at afskrække ham var stygge… bare den så meget som nærmede sig husene, ville beboerne kaste sten efter ham, sprøjte med vand eller klemme hans poter i døråbningen…

Grimme havde en unik karakter, og reagerede altid på samme måde. Når de sprøjtede vand på ham, stod han bare og tog i mod det til det sidste. Når kuglerne fløj om ørerne på ham, søgte han ly og ventede på, at ammunitionen løb tør. Han tiggede om kærlighed, når han så børn, ved at pibe og gnide sig op af deres ben. En dag gik han hen mod to hunde, der boede hos min nabo. Han var slemt tilskadekommen.

Jeg hørte hans hyl. Da jeg kom derhen så jeg ham døende i en pøl af blod. Hans ben var brækkede, og hans pels var rævet halvt af ham. Jeg tog ham forsigtigt op… Selvom dyret vred sig af smerte, prøvede han at slikke min hånd. Selv i hans sidste stund ville han bare gerne have lidt kærlighed og medlidenhed.

 

2

I dét øjeblik indså jeg, at han var den smukkeste kat jeg nogen sinde havde mødt. Selvom han var vild, prøvede han ikke at rive eller bide mig. Han kiggede tillidsfuldt på mig – håbede på, at jeg ville redde ham… et øjeblik senere døde han i mine arme.. Jeg sad med ham for en stund og så på hans deforme og forslåede krop.

Denne kat har lært mig mere om næstekærlighed end tusinder af bøger, guider og TV-programmer tilsammen. Vi havde noget tilfælles… han havde utallige sår uden på, jeg havde ét forfærdeligt sår indeni… Det var i dét øjeblik det gik op for mig, at jeg måtte komme videre. Siden den dag prøver jeg inderligt at elske dem, jeg holder af. Jeg er taknemmelig over for ham, for hvad, han lærte mig.

Dette er en fantastisk historie om kærlighed og uselviskhed! Den er værd at dele!


via : nolocreo.com

Reply