Han uploadede hans datters billede på internettet. Han vidste ikke at det ville redde hendes liv!

Forældre elsker at prale med deres billeder af børn på internettet. For det meste er de glade mødres og fædres profiler på de sociale medier fulde af billeder af deres babyer sammen med detaljerede beskrivelser er deres bedrifter, store som små. Og det vil helt sikkert ikke ændre sig, for alle forældre er stolte af deres baby.

At prale om børn på internettet anses på mange forskellige måder af folk. Det er ikke altid alle, der er glade for at høre detaljerne om en eller andens måltid, selv ikke når det handler om de sødeste børn. Men nogle gange viser det sig, at det kan redde deres liv, hvis man lægger deres billede op på nettet. En bruger af tjenesten ‘imgur’ fandt ud af dette, da han postede billeder af ham og hans datter på siden. Hun havde et bedrøvet ansigt og den unge fars beskrivelser af billedet var „Min datters første fødselsdag var ikke så vellykket.”1

Mange mennesker kommenterede på billedet med et smil. Men en af de besøgende ændrede alt. Er hendes øjne ikke lidt for gule? Det ligner det, men hele billedet er lidt gult. Det er nok ingen ting, men det kunne være symptomet på NEONATAL JAUNDICE. Hvis hendes øjne og hud er lidt gul, er det bedst at tjekke, hvad det kan være. Jeg er en paranoid børnelæge, hvorfor jeg er bekymret.

Barnets far fulgte lægens instruktioner, og det viste sig at hun havde ret! Det lille barn havde JAUNDICE, hvilket ikke er så alvorligt for voksne, men kan føre til død blandt børn. Heldigvis endte det hele godt, og barnets liv er ikke længere i fare.


via : imgur.com

Reply