10 giftige og farlige kinesiske produkter! Vær forsigtig med, hvad du lægger i indkøbsvognen!

Det er utroligt, hvad Kina anser for værende fødevareprodukter.! Tro det eller ej, men man har opdaget en metode til at lave ris af plastik i Kina! Giftig mad laves her til perfektion. Desværre, som det viser sig, så kan disse kinesiske produkter købes i hele verden.
Hvor billig skal fødevareproduktionen være, hvis det kan betale sig at importere kinesiske produkter fra den anden ende af verden og sælge dem billigere end lokale produkter? Den teknologi som de kinesiske producenter bruger er ikke kun farlig i fødevareindustrien, men også i andre. Kig en gang på nogle af de produkter der skal undgås, hvis de er fra Kina – smid dem væk så hurtigt som muligt!

miniatura
1. Tilapia
En almindelig avlsfisk i Kina, der er giftig og usund. Fisken opdrættes i små beholdere, hvilket får dem til at spise hinanden, og vandet er næsten som kloakvand. Deres kød er så usundt at fiskeopdrætterne ikke en gang selv vil spise dem.

shopfreshseafood.com

tilapia_raw2. Torsk
Endnu en fisk opdrættet under meget kummerlige forhold og er usund for mennesker.

statesymbolsusa.org

113. Æblejuice
Kinesisk æblejuice er giftig fordi de bruger mange pesticider til at beskytte afgrøderne med. Pesticiderne absorberes af frugten, og vi spiser dem! Ud over de, pumper de også sukker i, så det er bedst at undgå dette produkt. Hvis du vil drikke en virkelig sund juice, så pres den selv eller vælg de naturligt lavede med 100% frugt!

i.kinja-img.com

18k2xbgqd9ed6jpg

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : healthywildandfree.com

Reply