Leder du efter livets mening? Lyt til en gammel mands råd, der minder os om at livet går i ring

Livet er den dyrebareste gave, som kun gives én gang. Man kan ikke skrue tiden tilbage, ændre fortiden eller opleve noget igen – hver dag er meget vigtig. En kroatisk gammel mand ved dette, og han ser ud fra perspektivet af sit eget liv, og drager meget nøjagtige konklusioner. I Afrika er der et ordsprog: „Når et gammelt menneske dør, er det som om, at et helt bibliotek er brændt ned.” Jeg tror ikke at nogen anden sætning kan formidle ældre menneskers enorme værdi bedre.  

Kun nogen, som har overlevet adskillige årtier, er i stand til at bemærke bestemte til og forstå dem. Desværre ræser det moderne samfund stadig efter noget, og de ældre er ikke en del af dette rotteræs mere – de er oversete og uønskede.
Så lad os stoppe op et øjeblik og høre på, hvad vores bedste- og oldeforældres generationer har at sige om livet. Denne gang er det en gammel kroat der taler, som besluttede at give unge mennesker nogle råd om det essentielle ved livet.


Ægte visdom kommer med alderen.

starac-696x4191. Livet er ikke kun glæde.
Den gamle mand minder os om ikke udelukkende at forventer glæder i livet. Sorg er også nødvendigt, for uden sorgen kunne glæden ikke eksistere. Svære øjeblikke er som storme; hvis man overlever, vil solen skinne på himlen og en regnbue vil vise sig.

glasses-1004311_960_7202. Livet er en gave, for hvilken vi bør være taknemmelige.
Forholdet mellem forældre og børn har undergået en stor forvandling i de seneste årtier. Som bemærket af kroaten, respekterede børn engang deres forældre, de var lydige og frem for alt taknemmelige for livets gave og den omsorg, de fik. I moderne tider ser forældrene ofte på ungdommen med en afkrævende attitude, og derfor råder manden til aldrig at glemme det arbejde, forældrene lagde i barnets opdragelse.

thank-you-515514_960_7203. Livet er tidsbegrænset.
Vi glemmer ofte vores dødelighed i al vores hverdagsræs. Vores liv kan forsvinde når som helst, og der er intet vi kan gøre for at ændre det, så de aller vigtigste ting bør ikke udsættet. Det vigtigste i livet er ens forhold til dem, man elsker, så den gamle mand minder os om ikke at glemme at bruge tid med ens elskede, især ældre mennesker, som altid venter spændt på besøg fra deres børn, børnebørn og oldebørn.

hourglass-620397_960_720


Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : virealno.com

Reply