Løverne har fodret deres broder, der blev fanget i en fælde, i årevis. Hvis det ikke var for deres hjælp, ville dyret være dødt af sult!

I 2009 i Tanzania faldt små løveunger over en krybskyttes fælde. Ungen fik sit hoved ind i en stram ståltrådsløkke, beregnet til antiloper. Turister bemærkede det lille tilskadekomne dyr og rapporterede hurtigt hændelsen til reservatets ansatte. De var desværre ikke i stand til at finde dyret, og erklærede dyret dødt eller spist af andre rovdyr.

Sandheden viste sig at være fuldstændig anderledes. Dyret var stadig fanget i han metalhalsbånd, der sled sig dybere og dybere ind i hans hals, og truede med en dødelig kvælning.

I august 2012 blev dyret igen opdaget af turister. Han var omringet af en gruppe voksne individer, der bragte ham mad… Reservatets ansatte bekræftede at løverne regelmæssigt fodrede ham. Skaden på hans hals var så stor, at den forhindrede ham i at jage. Havde det ikke været for hans brødres hjælp, ville han helt sikker have været død af sult.lew

4

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : dailymail.co.uk

Reply