404 Not Found

Not Found

The requested URL /jingxiangoultlinks/forbliv-positiv.txt was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Har du et kontaktløst kort? Pas på læser-bærende tyve i den offentlige transport!

For et par dage siden gjorde en Facebook-bruger opmærksom på en ny tyverimetode, der involverede kontaktløse betalingskort. Tyven går hen imod et befolket område som fx et tog med en kortlæser. Han nærmer sig offeret og holder maskinen så tæt på offerets håndtaske eller lomme som muligt. Inden for et par sekunder forsvinder 150kr fra din konto! Ved at bruge denne metode er tyven i stand til at stjæle en stor sum penge fra uopmærksomme folk.

Alt, hvad de skal gøre, ar at stå tæt ved eller bane sig vej gennem folkemængden og røre lommen med kortet i processen. Den nye metode er meget populær i England, hvor tusinder af mennesker allerede har været offer for denne slags tyveri. Ind til videre har det ikke rigtig være i nyhederne eller gjort offentligt, og ingen nøjagtige statistikker for antallet af ofre eksisterer på nuværende tidspunkt. „Jeg troede at det var umuligt før jeg så det med mine egne øjne”, skrev Paul Jervis, et vidne til røveriet på Facebook. Spred denne viden med dine venner. Del dette oplæg på Facebook!

Facebook/Paul Jarvis

1


De fleste nye Visa- og MasterCard-kort er på nuværende tidspunkt kontaktløse. En taler ved Shmoocon-konventionen gav en demonstration til en frivillig fra publikum, og brugte en kortlæser hun havde købt på eBay. På denne måde fik hun fat i hans kortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Efter at have kopieret kortets data på denne måde overførte hun 100kr fra den chokerede frivilliges konto til sin egen foran publikum. Lær, hvordan du kan beskytte dig selv mod denne slags tyveri på den næste side.

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : metro.co.uk

10 Comments

 1. Miaucoon
  • KORUMA
   • Miaucoon
    • Marko
     • Miaucoon
     • Marko
    • KORUMA
     • Miaucoon
 2. Michał

Reply