En trist hund ligger på fortovet, Når du ser, hvad der er ved siden af den, vil du ikke kunne stoppe tårerne i at trille!

Den 23-årige Leonardo Valdes fra Concepcion, Chile, gik tur med sin hund, da han pludselig blev ramt af en bil. Desværre for den unge mand ankom hjælpen for sent, og han døde på gaden. Kroppen blev dækket med orange stof og lagt på fortovet. .

Hans hund Doki stirrede på den afdækkede krop med dyb sorg. Han lå der ind til kroppen blev fjernet. Billedet gik viralt på de sociale medier med det samme, og rørte mange internetbrugere.

1


Den trofaste Doki blev efterladt uden tag over hovedet. Heldigvis besluttede en af den afdødes familiemedlemmer at tage ham med sig hjem. Hunden var også til stede under begravelsen. Han observerede kisten hele tiden, som om han håbede på at hans ejer ville komme ud af den og gå en tur med ham. Leonardo vil uden tvivl altid have en plads i dette hengivne kæledyrs hjerte.

3

4


Forholdet mellem en hund og dens ejer er et specielt bånd af forståelse, der kun kan brydes, hvis en af dem dør. Dette billede er det bedste bevis. Del, hvis du blev rørt.

2


via : likemag.com

Reply