Denne hun har besøgt kirkegården på samme tidspunkt i ni år for at falde i søvn med sin ejer.

En hund ved navn Capitan har besøgt kirkegården hver dag i ni år for at ligge sig ved sin ejers grav. Hundens ejer, Miguel Guzman, døde i 2006, og efter hans død forsvandt hunden. Familien tog sig af den i et par dage, men uden held. Men snart efter tog de ud til kirkegården, hvor de så hunden liggende på Miguels grav.

De tætteste familiemedlemmer tog Capitan med hjem, men selv der fandt han ingen ro. Hver nat sneg han sig ud til kirkegården og faldt i søvn ved gravstenen. Hans opførsel rørte graveren, som besluttede sig for at lukke hunden ind hver nat for at blive genforenet med sin afdøde ejer. De besluttede ikke at lukke portene ind til hunden kom. Efter at have sovet om natten ved sin ejers side, tager hunden hjem. Han har gjort de i mere end ni år nu…

Bez-nazwy-1

dog in cmentary

Disse rørende billeder blev postet på Facebook af en organisation, der hjælper dyr, kaldet „Paw Justice”. Adskillige hundrede mennesker likede opslaget inden for et få par minutter. Mange var forundrede over hundens opførsel, og havde sympati for dens tab. Hvis du synes at denne historie var interessant, så del den med dine venner på Facebook!


via : www.bhsclassof58.org

Reply