Ved du hvad det lille hul ved siden af kameraet i din telefon er til?

Når du køber en smartphone ved du, at du har et stykke teknologi i din hånd, i hvilket alt er omhyggeligt gennemtænkt, og der er ingen mulighed for at der skulle være noget tilfældigt i telefonen. Der er to slags mennesker; dem, som bare en en telefon, og dem, som vil vide nøjagtig hvad der gør hvad i deres telefon, og hvordan man kan bruge de muligheder til deres fulde potentiale. Vi er nysgerrige på disse specifikationer, især når vi lige har købt en ny telefon. Hvad har vores nye dims, som vi ikke har lagt mærke til før?

Ikke mange mennesker bemærke, at ved siden af kameraet på de fleste telefoner sidder der et lille hul, som spiller en meget vigtig rolle. Det gælder desværre ikke for alle smartphones, men det er yderst brugbart.


lifebuzz-275f569664174295c321840b8a55e24d-limit_2000De fleste brugere går ud fra at det er en nulstillingsknap, som skal trykkes med fx en nål. Men de tager fejl! Fordi det er… en mikrofon! Og ud over det, har den en meget vigtig funktioner!

liffff


Takket været det faktum at den sidder forrest på telefonen, og vi prøver på ikke at dække den med vores fingre, er den meget god til at opsamle lyd. Den mobile processor sikrer at de opsamlede lyde er klare og høje. Dette tillader at telefonen bedre kan forstå stemmekommandoer.
jkiuhiujioj


via : lifebuzz.com

Reply