Parret var tæt på at blive skilt og spilde dusinvis af år i ægteskab. Alt ændrede sig med én sætning!

Historier, som bliver fortalt af internetbrugere verden over, er ofte sjove. De viser, at lige meget hvilket side af verden man bor på, har vi sædvanligvis alle glæder og sørge. Der sker, at folk fortæller deres historie om deres liv for at hjælpe andre, rådgive dem og vise dem, er der ikke findes noget problem uden en løsning.
Sådan en historie blev delt på internettet af Richard, som er en forfatter, der næsten mistede sit livs største kærlighed – hans kone Keri.Kriser opstår i alle familier, det er normalt, men det er vigtigt at vide, hvordan man tackler dem. Fra begyndelsen var vi et ægtepar med forskellige personligheder, men vi kunne bære over med det. Som tiden gik, hjalp pengene og berømtheden, som kom til os, ikke. Uopløste spændinger var så tunge, at jeg åndelede lettet op, da jeg rejste afsted for at promovere mine bøger. Vi begyndte at blive vores egne fjender, konstant i kamp over helt normale ting. Vi var ikke i stand til at tale med hinanden. Da jeg var på tour, ringede jeg til Keri, og ord for ord forvandledes vores samtale til et forfærdeligt skænderi, og vi sagde de værste ting til hinanden.

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Jeg var så deprimeret ved dette, at jeg satte mig ned og græd. Det var ikke nemt, Keri havde det på sammen måde. Inders inde vidste jeg, at hun ikke var et dårligt menneske, og jeg ville ikke såre hende. Så hvorfor gjorde jeg det, hvorfor torturerede jeg personen, som jeg havde svoret at elske? Jeg sad og spurgte mig selv, hvorfor hun ikke vil ændre sig, hvor hun er, som hun er. Og det gik op for mig. Hvorfor havde jeg ikke spurgt mig selv dette før? Hele vejen hjem bad jeg Gud om hjælp, om styrke og genopretning af kærligheden. Og et råd kom til mig, inspiration! En simpel frase, der kan ændre alt.

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : brightside.me

Reply