Hun sine børns is og smed dem i skraldespanden. Når du kender grunden, vil du indrømme at det var rigtig gjort!

Forfatter Jaime Primak Sullivan blev den værste mor i sine børns øjne over natten. Kun fordi hun først bragte dem is, og så smed dem ud i skraldespanden. Hun skrev om hændelsen på Facebook, og er blevet støttet af andre forældre. Læs, hvad hun skrev, og beslut, om hun gjorde det rigtige.

Tog børnene med til Dairy Queen efter aftensmaden. De bestilte deres dessert, og vi ventede i omkring 5 minutter på at de skulle råbe vores nummer op. Den unge pige (måske 17 år) rakte hvert barn dets is. Ikke én så hende i øjnene. Ikke én sagde tak. Ikke til hende, ikke til mig. Så jeg ventede. Jeg talte til 10.

lody


De slog sig løs mere deres is, og den unge dame så bare på mig (formentlig fordi hun troede jeg hørte stemmer), og jeg iagttog som mine børn gik ud ad døren. Jeg fulgte dem udenfor, hvor jeg stille og roligt samlede deres is, mens de alle så forfærdede på, da jeg smed dem ned i den nærmeste skraldespand. All tre brød ud i massehysteri. Jeg ventede. Stille. Rolig.

Da de endelig indså, at jeg havde noget at se, faldt de til ro. Jeg forklarede, at en dag, hvis de var heldige, ville de komme til at arbejde et lige så godt sted som den unge dame. Og jeg ville håbe at folk bemærkede dem. Virkelig så dem i øjnene og sagde tak. Vi er for gamle på 8/7/5 år til at gå gennem vores dag uden af øve vores manerer og rene, basale humanske anstændighed. Så i dag er jeg den ondeste mor i verden.

matka


via : Jaime Primak Sullivan

Reply