Politiet advarer: Sov ikke med mobiltelefonen under din pude!

New Yorks Politiafdeling offentliggørelse på deres Twitter har oprørt mange telefonbrugere. For hvem iblandt os har ikke mindst én gang sovet med deres mobiltelefon under puden? Det viser sig åbenbart, at det kan være meget farligt!

Fire fotografier, der viser brændte puder og tilintetgjorte mobiltelefoner er blevet årsag til en ikke så rolig storm på internettet. Telefonens batteri kan nemt overophede, især hvis den er forbundet til en oplader, når telefonen ligger under puden – under disse forhold kan den brænde sammen eller eksplodere, hvilket er meget farligt for helbredet eller endda livet for den person, der sover.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca brandchefen i Hamden, advarer folk mod at lægge deres mobiltelefoner på sengen – læg den på bordet ved siden af sengen, hvis du vil have den ingen for gribeafstand natten igennem. Disse telefoner kræver ordenlig ventilation. Ellers kan batteriet smelte, eksplodere og som resultat heraf kan de endda føre til ildebrand.

komorka poduszka1

dailymail

Han fortalte en 15-årigs historie, hvis seng der gik ild i på grund af en mobiltelefon, der var placeret under puden. Men det er ikke det hele – flammerne spredtes så meget, at det klokken 4 om morgenen var nødvendigt at evakuere hele huset. Lignende hændelser er blevet rapporteret flere gange.

komorka poduszka3

dailymail
Du kan læse mere - klikke på knappen Næste

Reply