Hvis dit kæledyr presser sit hoved mod en solid overflade, så tag ikke billeder af det, tag det til dyrlægen! Det er mere alvorligt end du tror!

Vi elsker vores kæledyr vil dem kun det bedste, så vi bør ikke undervurdere nogle af de tegn, de giver os. Nogle gange kan noget, der ser sjovt ud, faktisk være en alvorlig sygdom, der kræver hurtig handling.

Hvis du nogen sinde har bemærket din hund eller kat presse sit hoved mod en solid overflade uden grund, bør du straks tage dyret til dyrlægen.
2


Sådan en opførsel kan være et tegn på en sygdom i nervesystemet eller en neurologisk sygdom. Det kan indikere muligheden for de følgende sygdomme: hovedtraume, hjernebetændelse, forgiftning, cancerinfektion (mykotisk infektion, parasitter, virusser). Du bør ikke forveksle hovedtrykning med normal opførsel, fx hvis den gnider hovedet mod knæene for at udtrykke følelser.

Det er ikke det eneste, du bør bekymre dig om. Hvis dit kæledyr viser symptomerne beskrevet herunder, bør du også tage det til en specialist: vandren rundt i cirkler, vandren rundt i rummet uden grund, ryk i kroppen, gnider dens snude mod gulvet, stirrer på væggen, sidder i hjørnet.
6

3

4

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : nolocreo.com

Reply