Takket være en læges idé og en broders kærlighed har disse babyer en chance for at overleve! Denne historie er hjertevarmende!

Børn er de største skatte for enhver forælder. Hvis de har ældre søskende, så bliver disse også involveret i deres pleje og problemer. Desværre kan det ske at børn bliver født for tidligt eller syge, og så må hele familien træde til. Uanset prisen prioriteres barnets helbred og liv højst.

Babyer, som er født for tidligt, og som ikke har haft chancen for at udvikle sig tilstrækkeligt i livmoderen, bliver altid beskyttet ekstra godt. De bliver sædvanligvis placeret i sterile inkubatorer og forbliver der, indtil de bliver stærkere. Men Uwe Ewald fra Uppsala fik en genial, men simpel idé, og vigtigst af alt: En, der fungerer!


children


I stedet for at have babyerne i inkubatorer, spurgte lægen familiemedlemmerne om deres hjælp. Spædbørnene placeres på et familiemedlems bryst! Naturlig kropsvarme holder barnet varmt, hjertets rytme bliver bedre og de ånder jævnt og stabilt. Børnene tog hurtigere og nemmere vægt på.

1-uweFamiliære bakterier generer ikke barnet og kan endda gøre deres immunforsvar stærkere. Professor Ewalds metode er blevet så banebrydende, at læger fra mange hospitaler nu er begyndt at anvende den! Det er en glimrende mulighed for alle tidligt fødte børns udvikling. Et barns ældre søskende bruger lang tid på at holde sin lillebror varm, hvilket redder hans liv.

Og det er ikke et enkelttilfælde! Du kan læse om det næste på de to næste sider.

expertbeacon.com

preapre_for_and_manage_the_challenges_of_parenting_a_preemie

Du kan læse mere - klikke på knappen Næste
via : underholdning.tv2.dk

Reply