Smid DETTE ind i vaskemaskinen og få snehvidt tøj! Det fjerner også gule misfarvninger forårsaget af antiperspirant og blodpletter!

Næsten alle føler sig godt tilpas og ser flotte ud i lyse farver, men det er svært at holde dem i perfekt stand. Lige når de er købt, er de snehvide, men med tiden bliver de mere og mere grå og ser ikke helt så flotte ud som før.

Grundende hertil kan variere, fx bundfald i maskintromlen, vaskemiddel af dårlig kvalitet eller tøj i forskellige farve, som blandes sammen. For at genoprette den originale hvide farve til falmet tøj, kan du prøve den nedenstående metode. Den er mere effektiv end mange af de kemiske midler derude!

aspiryna-wybiela


Hvordan laver man et blegemiddel derhjemme?

Tag fem aspirinpiller og opløs dem i 8 liter varmt vand. Det er bedst at knuse dem, så de hurtigt blander sig med vandet. Læg det falmede tøj ned i en vaskeskål og hæld miksturen over dem. Lad det ligge i omkring 8 timer, helst over natten. Sørg for at alt tøjet er helt dækket af vandet. Du kan smide et par piller ind i vaskemaskinen, men en bedre løsning ville være at lægge tøjet i blød over en længere periode. Så vil blegeeffekten være meget mere synlig. Mere information – se næste side
1

2


Fjern tøjet fra vandet efter 8 timer og hæng det til tørre. Du kan selvfølgelig, for at være på den sikre side, lægge tøjet i vaskemaskinen og vaske det på en mild indstilling, men det bør ikke være nødvendigt.
3


Aspirin vil endda fjerne gule misfarvninger fra antiperspirant samt blodpletter! Hvis du vil af med blodpletter, bør du opløse aspirinpillerne i KOLDT vand og lægge hele stoffet i en vaskeskål. Husk at blodpletter ikke kan fjernes med varmt vand!
Du kan se flere anvendelsesmuligheder for Aspirin på næste side

Aspirin er ikke kun brugt til helbredet, men også i alle mulige forskellige remedier.

4


via : heftig.de

Reply